torstai 9. heinäkuuta 2015

Tyttö taas kotona ja treeniä..

Tänään  sitten kävin Rodan pesemässä ihanista tyttötuoksuista ja Roda tyttö pääsi sitten kotiutumaan pitkän kyläilyn jälkeen. Rodalla oli siis ensimmäiset juoksut ja tyttö oli hoidossa nelisen viikkoa juoksujen vuoksi ettei pojat kotona ihan sekoisi. Oli vaan niin ihana saada tyttö kotiin pitkään aikaan kun ikävä oli jo kova vaikka tuli siellä käytyä useita kertoja Rodaa moikkaamassa. <3
Nyt olisi sitten suunnitelmissa ettei Rodan tartteisi enään lähteä minnekkään evakkoon juoksujen vuoksi niin että sterkkaaminen olisi edessä ja keskityttäisiin Rodan kanssa treenaamiseen.

Tänään aloiteltiin jo pitkän tauon jälkeen ensiksi tottiksella ja siitä sitten vielä jatkettiin jäljellä, joka oli tehty pellolle.
Ei me kentällä niin vakavasti heti näin tauon jälkeen alettu tekemään vaan pientä kivaa leikkiä sekä perusasennon treenaamista kosketusalustalla ja paikalla oloa.
Hyvin Roda muisti kosketusalustan ja paikalla olot ihan kivat. Tästä vain tehotreeni alkaa jotta oppii käyttämään takapäätänsä ja päästäisiin perusasennossa eteenpäin ja siitä kohti uusia tavoitteita.
Jälki treeni oli meidän ensimmäinen yhteinen jälki Rodan kanssa vaikka onhan Roda sitä aikaisemmin tehnyt aikaisempien omistajien kanssa mutta nyt lähdetään siitä tekemään meidän juttu.
Hienosti Roda osasi nenäänsä käyttää ja muisti homman hyvin kun peltojälkeä nakittamalla. Siitä se lähtee! :)

Pojat oli tietysti mukana tottistelemassa ja nekin teki oikein kivasti hommia tauon jälkeen. Jeroomilla enemmän virtaa kuin pienessä pitäjässä ja tekemisen into ihan huipussaan. Kiva oli Jeroomin kanssa kokeisiin mennä kun osaa hurjasti kaikkea ja motivaatio on hyvä mutta harmittaa ettei se paikkamakuu onnistu kokeissa ollenkaan vaikka treenikentällä se onnistuukin... :/ Hieno mies se silti on ja tekee niin mahtavalla innolla että kiva sen kanssa on touhuilla ihan tekemisen ilosta.
Brecon kanssa tehtii sitten ihan perus juttuja: perusasentoa, takapuolenkäyttöä, ruutua sekä paikalla oloa. Siinäkin hyvä moodi koko ajan päällä ja voisi lähteä pikku hiljaa sitä seuraamista treenaamaan mutta vielä vähän hakusessa itsellä että miten sen sitten tekisi mutta kyllä sekin siitä varmasti. Hienot miehet nuo molemmat kyllä on <3 

Jälkitreenin jälkeen oli luvassa vielä viimeisten energioiden purkamista puistoilun merkeissä ja siellä riitti menoa ja meininkiä, jonka jälkeen kyllä saikin tuoda hyvin hyvin väsyneet mutta tyytyväiset koirat kotia nukkumaan. :)

Pikkuisen tuli taas motivaatiota treenaamiseen lisää joten eiköhän aleta siihen nyt panostamaan oikein kunnolla..niin että se alkaisi näkymään jossakin. :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti