keskiviikko 3. helmikuuta 2016

Pikaisia kuulumisia..

Heipä hei vaan taas...Tässä näkee sen lupauksen tai noh yrityksen siitä tiheämmästä päivittelystä..Nyt sitten tulee paukutettua taas sellaiset muutaman kuukauden kuulumiset samaan kertaan..

Mistäs sitä aloittaisi ehkä jatketaa siitä mihin jäätiin vaikka lokakuun puolella 2015 ei ihmeitä ole tapahtunutkaan siitä jatkettiin tietysti marraskuulle, jossa kävi sitten vähän ikävästi. Eli olin ostanut koirille HK:n naudan jauhelihaa ja normaaliin tapaan sitten sitä sekoitin nappulan sekaan ja turvotuksen kautta sitten ruoka koirille.
Kaikki menikin siihen asti hyvin kun pojat oli jo syöneet ja Roda normaaliin tapaan sa syö hieman poikia hitaammin ja kohta koira hyppääki kupilta pois ja vikasee sekä lähtee siitä nähtä koipien välissä ja korvat luimussa pois kupilta eikä halua enään kupille mennä vaikka ruokaa siellä oli jäljellä. Noh syyhän selvisi aika nopeasti kun lähti kuppiin katsomaan ja eikös sieltä sitten inhottavasti paljastunut vihertävät lasinsirut...Laitoin sitten HK:n asiakaspalveluun menemään palautetta ja vaadin selvitystä asiaan. Meni muutama viikko kun vastaus tuli tälläisenä:
Kiitos yhteydenotostasi. Pahoittelen, että tuotteemme ei ole ollut laatutavoitteidemme mukainen ja on aiheuttanut sinulle pettymyksen.
Olemme tutkineet lähettämäsi kuvanäytteen tehtaallamme. Tuotteen valmistusprosessissa ei käytetä lasia tai lasia sisältäviä laitteita missään tuotantovaiheessa. Lisäksi tuotantolaitoksellamme on käytössä omavalvontaan pohjautuva lasintorjuntaohjelma. Tehdyissä omavalvontamittauksissa ei ole tehty havaintoja lasista. Tuotanto-osastollamme on koneiden suojapleksejä, mutta ne ovat kirkasta muovia.

Ainoa mahdollisuus on, että palat ovat joutuneet tuotteeseen pakkausmateriaalin mukana. Valitettavasti tämän tarkemmin emme pysty antamaasi palautetta selvittämään.

Yhteydenottosi on meille erittäin arvokas, jotta pystymme kehittämään tuotteitamme ja toimintatapojamme. Toivon, että luottamuksesi tuotteisiimme säilyy jatkossakin. Hyvityksenä tapahtuneesta lähetän sinulle postissa tuotehyvityskortin, jonka voit käyttää myymälässä. Toivon sen osaltaan korvaavan tuotteemme sinulle aiheuttaman pettymyksen.

Ystävällisin terveisin
****(nimi piilotettu)*****
Kuluttajaneuvoja
HKScan Finland Oy
Noh, sitten voidaan mennä positiivisempiin asioihin ja päästään marraskuun 2015 loppu puolelle ja silloin oltiin Riikan ja koirien kanssa Jyväskylä KV-näyttelyssä niin että itselläni oli mukana vai Roda ja Riikalla oli omat tytöt eli Rem ja Ruki.
Ensimmäisen päivän tuloksina: Bestia "Rem" ERI4 , Mustantuiskun Savannah "Ruki" ERI4 ja Cäsarborg's Xhing Xtar "Roda"EH.
Toisen päivän tuloksina: Bestia "Rem" ERI2 , Mind Breakers Apollon  ERI3 Tempranillo Fast And Furious "Kurko" EH4 ja Cäsarborg's Xhining Xtar "Roda" EH4
Sitten loppuvuoden hyvien säiden puolesta päästiin tekemään Rodan kanssa runsaasti jälkitreeniä pelloilla ja siinähän tyttö kehittyy hurjasti eli tavoitteena olisi saada nyt tottista kuntoon niin voisi sitten lähteä asettamaan tavoitteita jäljelle. 
Käytiin tuossa loppu vuodesta Rodan kanssa Mevetissä kuvissa (lonkat, kyynereet ja silmät) ja arvioksi sieltä tulikin A/A lonkat, 0/0 kyynereet ja terveet silmät. Nämä puhtaat tulokset sitten vahvistuivat myös kennelliitosta. 
Joulu meillä menikin sitten koirien kanssa kotosalla ihan itsekseen.
 Sitten heti vuoden vaihteen jälkeen pääsimme lähtemään koirien kanssa reissuun savon maalle. Pakkasta meillä siellä oli sellaiset 18-32 astetta ja päästiin jonkin verran siellä liikuskelemaan päivisin kun onneksi aurinko meitä päätti helliä. Jeroom kyllä mielummi nautti sisällä olemisesta kuin ulkona pakkasessa liikkumisesta. Meillä oli oman lauman lisäksi sekarotuinen ihana Hippi neiti mukana nauttimassa maalaisuudesta ja vapaasta liikkumisesta.   
Sitten Tammikuu alkoikin kovalla panostuksella Brecon agiin kun takoitus olisi ne viralliset startata tämän vuoden puolella. Ensimmäiset epikset sitten sujui ihan mukavasti ja tuloksina:
Putkiralli -aika 50.12 sec ja 3.sija
Mölliagirata jossa ihanne aika 50 sec
1 rata : yksi kielto (ohjaajan moka) ja aika 34.10
2 rata : nolla tulos ja aika 30.28
Medien 1.sija
Eli ei hullummin ensimmäisiksi epiksiksi. Tavoitteina kuitenkin oli  onnistuneet kontaktit sekä hyvät varmat paikallaolot ja ne sitten onnistuikin ja lisänä tuli mukavat ajat sekä sijoitus. :) 
Siitä sitten parin viikon päästä lähdettiin rohkeasti uudestaan epiksiin Brecon kanssa ja sieltä tuloksina:
Rata 1 : 10 virhepistettä ja aika 41,01 sec
Rata 2: yksi kielto ja aika 39,03 sec
Radan ihanne aika oli 48,00 sec
Pojalla energiaa kuin pienessä pitäjässä ja kummallinen istuva tuolimies häiritsi keskittymistä radalla niin ekalla kuin tokallakin. Kuitenkin tavoitteet onnistui osittain eli paikalla olot olivat varmat sekä puomin kontakti varma. Yksi karkaaminen A:n kontaktilta joka sitten kostautui.. Tästä on kuitenkin hyvä jatkaa treenaamista. :) 
Tälläistä meillä tällä kertaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti