tiistai 23. heinäkuuta 2013

Aikaa on kulunut..

Nyt on taas hieman aikaa kulunut viimeisemmästä kirjoituksesta, mutta ei hätää emme ole kadonneet emmekä muutenkaan unohtuneet tai ei motivaationi kirjoittamiseen ole kadonnut.
En vain yksin kertaisesti ole ehtinyt taas töihin lähdettyäni, mutta sitten kuulumisiin.....

Breco on päässyt parantumaan suolitukoksen jälkeen hyvin, ei mennyt kauaakaan kun poika oli jo omaitsensä. Vaikka kaksi viikkoa söimmekin pelkkää kaurapuuroa höystettynä piimällä, raejuustolla, jauhelihalla ja öljyllä, jotta saimme Brecon mahan kuntoon ja suolen taas toipumaan ärtymyksestä.
Nyt poika voi jo erittäin hyvin, vauhtia piisaa ja vaarallisia tilanteita.

Olemme käyneet useaan otteeseen poikien kanssa uimassa, ihanissa kesäsäissä.. Breco on nyt tajunnut uinnin ihanuuden eikä poikaa meinaa saada vedestä pois kun hakemalla .. meinaa ui vaikka pelkkää ympyrää jos ei muuta aktiviteettiä vedessä ole, kun taas Jeroomilla on hieman väkinäistä veteen tulo mutta veteen päästyään ui ihan mieluusti ilman turhia vastaan vänkäämisiä.

Ollaan käyty poikien kanssa tapaamassa Saksanpaimenkoira Kaisaa ja perhoskoira Nanaa, leikkiä on riittänyt. Puistossakin ollaan käyty tutustumassa uusiin kavereihin ja hyvin on mennyt, ollaan jopa päästy Brecon kanssa isojen puolelle vaikka siellä olisi ollut isoja uroksia kun on tainnut poika oppia ainakin jotenkin käyttäytymään, Jeroom taas tasaisen varmasti on kaikkien kanssa samalla puolella ilman ongelmia kun tietää ettei se mitään hyödytä haastaa riitaa.

Tokoa ollaa tehty nyt aika vähän töiden alkaessa mutta vähän sitäkin. Jeroomin kanssa hieman taitojen ylläpitoa kun emme päässeet koikkereiden tokomestiksiinkään.. harmi.. ja Brecon kanssa harjoiteltu maahan menoa, luoksetuloa ja hieman sivulle tuloa.. maahan menon poika muistaa jo toistojen jälkeen ja osaa tarjota sitä jo itse treeni tilanteessa että nyt vain vahvistamaan sitä. Onneksi meillä ei ole kiire minnekään.

Näyttelyitä on tulossa eli Brecon kanssa lähdetään elokuussa viron reissulle kahteen näyttelyyn jos vaikka poika saisi sieltä viron junnu valio arvon ja vielä 1-vuotis syntymäpäivänään olisi kyllä erittäin hienoa!

Tässä nyt vain lyhyesti mitä olemme puuhaillee joka tarkoittaa toisin sanoen että olemme ottaaneet hyvin rennosti... myöhemmin taas lisää.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti