keskiviikko 21. elokuuta 2013

Viikonlopun kuulumiset ja muuta pientä.

Noniin..

Lähdimme siis perjantaina iltapäivällä Brecon kanssa kohti viron maata. Jeroom ei lähtenyt mukaan sillä kyseessä oli näyttely reissu ja Jeroom ei sieltä mitään tarttisi kun onhan tuo jo viron valio, joten Jeroom meni siskoni perheeseen viikonlopuksi.

Perjantaina meillä lähti laiva kohti viroa. Matka meni oikein hyvin Brecon nukkuessa koko matkan ja itse juttelin koko matkan erittäin mukavan pariskunnan kanssa, aiheenamme oli vertailu kissa- ja koiranäyttelyiden välillä sillä ko. pariskunta oli menossa kolmen kissansa kanssa kissanäyttelyyn.

Maille päästyämme normaalin tuurimme mukaan alkoi vettä tulla taivaalta kuin saavista kaatamalla ja käveltyämme hotellille vesi sateessa sade loppui päästyämme hotelliin sisälle. Eihän siinä.. Päivä hotellilla alkoi kuunnellessa vastapäisen huoneen pikkukoirien räksyttämistä, mutta olen kyllä erittäin ylpeä Brecosta.. Breco oli hiljaa täysin haukkumatta.
Itse vein koiran ja kamat hotelliin ja sitten hakemaan ruokaa. Tuotuani salaatin huoneeseen ja ruvetessani syömään Breco päätti syödä puolet salaatistani.. taisi tulla pienelle matkaajalle nälkä.
Sitten tulikin jo soitto että siskoni on sairastunut ja Jeroom siirtyy viettämään viikonloppua vanhempieni luokse, eihän siinä mitään Jeroomille tuttu paikka ja hyvää luxus ruokaa. :D

Kohta alkoikin jo päivä vaihtua lauantaihin ja ensimmäinen näyttely päivä lähtisi käyntiin. Brecon kanssa kehät oli vasta iltapäivällä sillä aikataulujen mukaan koikkerit viimeisenä kehässä. Mentiin kuitenkin hyvissä ajoi paikan päälle hakemaan passiin merkintöjä ja katsemaan paikkoja.
Tulihan sitä shoppailtuakin pojille kaksi uutta patukkaa, metallinen noutokapula ja herkkuja.
Kohta kehien vuoro ja todella mukava tuomari Borge Espeland. Hän piti Brecosta oikein paljon ja sanoikin että on erittäin lupaavan oloinen junnu ikäinen uros.
arvostelu suomennettuna: " Hyvän tyyppinen, maskuliininen uros. Maskuliininen pää. Hyvä purenta. Hyvön muotoiset ja väriset silmät. Vahva niska. Hyvät kulmaukset. Tarvitsee vielä hieman kroppaa. Hyvä turkki. Hyvät liikkeet. Erittäin lupaava nuori koira." 
Ja tuomari tuli vielä arvostelun jälkeen henkilökohtaisesti luokseni kehumaan koiraa ja kertomaan sen lupaavuudesta kunhan vaan saa ajan kanssa kehittyä sekä kyllähän tuomari kehui myös esittämistä ja sitä että näki että koiralla oli kivaa. Mahtavaa saada hyvää palautetta ja arvostelua kun tuloskin oli huippu eli ROP-jun, ROP, JUN-SERT.
Käytiin me sitten iltapäivällä pyörähtämässä vielä isoissa junnukehissä sekä ryhmäkehissä mutta eihän sieltä mitään tullut. Olen kuitenkin Brecosta erittäin ylpeä.
Kyllä koirasta näki että erittäin väsynyt se oli koko päivän jälkeen kun oltiin monta tuntia siellä vesisateessa kierrelty kojuja, katsottu agi ja suojelunäytöksiä sekä venattu kehään menoa. Ilta menikin täysin nukkuessa kun seuraavana päivä olikin jo luvassa uusi näyttely päivä.

Sunnuntai koitti ja minun pieni BRECO 1V. Eli Breco täytti sunnuntaina komeat yksi vuotta ja sai jo heti aamusta nam nam.. ruokaa ja puistolenkin kun sitten taas iltapäivän lähetessä meillä matka kävi kohti näyttely paikkaa jossa olisi vielä kehään meno edessä ennen satamaan matkaamista.
Odoteltiin taas muutama tunti näyttely paikalla tällä kertaa hyvässä säässä kehien alkua ja samalla katsottiin taas agi ja suojelu sekä toko näytöksiä. Sitten tulikin jo kehien alkamisen aika. Tällä kertaa tuomarina oli Diane Stewart-Ritchie irlannista ja hän arvosteli Brecon näin:
" Vahva ja tasapainoin runko. Hyvä pää. Takaliike ja sivu liike erinomainen. Erinomainen selkälinja. Hyvä turkki ja väri. Mukava luonne."
Tuomari tuli vielä onnittelemaan sillä saimme viimesen junnu sertin ja Brecosta tuli Viron juniorivalio<3
Sunnuntaina emme enään jääneet isoihin kehiin sillä Breco oli niin väsynyt että kaatui suorilta jaloilta maahan ja alkoi kuorsaamaan, en viitsinyt kiusata pientä vaan suuntamme alkoi kohti satamaa.
Laiva matka meni Brecon osalta niin sikeästi nukkuen että helsingin päässä satamaan tullessa yritin herätellä Brecoa äänellä ja sitten kosketuksella niin ei mitään kun unta pattiin vaan. Nostin Brecon syliin ja ihan rentona koko koira nukkui vaan.. noh ei siinä mitään autolle vaan ja Jeroomia kotiin hakemaan! (:

Voi sitä onnen riemua kun pojat näkivät toisensa. Se juoksemisen ja ulinan määrä<3

Maanantai aamu alkoikin sitten Brecon vuosi rokotuksilla, jonka jälkeen lähdimmekin käymään porvoossa Peten koiratarvike-liikkeessä josta matkaan tarttui luita, uusi kevythäkki sekä Brecolle ruokaa ja päivä päättyi puistoiluun yhdessä: Riikan ja koirien ( Rena, Ruki, Rem, Frissu, Fanny, Frida) sekä Kaisan ja Katjan kanssa.
Tiistai pääsi alkamaan heti aamusta uintireissulla, jonka Jeroom sai aloittaa siiven vesinouto harjoituksilla sillä saimme Jeroomin kanssa tulevanan sunnuntaina olevan taipparikokeeseen paikan ja lähdemme yrittämään sieltä tulosta.

Tässä näin lyhyesti kuulumisia ja kuvia tulee hieman jäljessä mutta tulee kuitenkin. (:








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti