torstai 27. kesäkuuta 2013

Viikon kuulumisia.

Maanantai
Pojat jäi yksin kotia kun minulla alkoi taas työt jonne en poikia mukaani voi enään ottaa niin alkaa pojilla taas normaali arki. No pitkästä aikaa kun joutuivat kotona olemaan sen kahdeksan tuntia niin siinähän ehtii paljon touhuta: Tyhjentää mun peiton pumpulista/vanusta, ripuloida karvamatolle, heitellä sohvatyynyjä ja vähän levittää roskista joka oli unohtunut oven luokse aamulla.
No käytiin sitten kuitenkin pitemmällä lenkillä heti kun pääsin kotia ja ai että oli virtaa, mentiin sitten metsään jossa pojat pääsivät energioitaan purkamaan.
Ilmoitin Brecon nyt viroon elokuussa kahteen näyttelyyn ja reissu on nyt kokonaan hotellit,laivat ja ilmot maksettu joten sinne kohti käy nenämme elokuussa. Jeroom pääsee silloin siskoni ja kummityttöni luokse viettämään lomaa rennossa seurassa.




Tiistai
Täysin normaalin oloinen päivä ilman kommelluksia lukuun ottamatta Brecon säikähdystä eli oltiin menossa nukkumaan ja pojat nukahtivat nopeasti sänkyyn. Itse en saanut unta niin siirryin olohuoneeseen tv:n ääreen ilman että pojat heräsivät siihen. Kohta minulta tippui lattialle kaukosäädin niin Brecon tulee kauhella murinalla kovaa vauhtia olohuoneeseen ja kurkistaa sohvan tapaa tuijottaen sekä muristen "kuka täällä on, kuka sinä olet". En sanonut mitään niin Breco vain kurkki muristen sohvan takaa ja läheni, siihen sitten totesin "mitä sä hölmöilet" niin ilmeestä näki ajatuksen "ai mamma, hienoa, se olet sinä... moi moi moi moi" ja hepulit ilo haukkua, juoksemista ympäri kämppää, Jeroomin pusuttelua jne. Jeroom vain seurasi tilannetta vierestä että johan tuo rääpäle on hölmö, eihän tässä mitään.
Saimme tänään kuulla ettemme pääse Jeroomin kanssa heinäkuussa taipumuskokeeseen, sillä kokeessa ei enään ollut tilaa, mutta yritys on päästä nyt toiseen kokeeseen. Katsotaan miten käy.

Keskiviikko
Pitkä päivä pojilla kotona, mutta onneksi pääsin lähtemään töistä hieman normaalia aikaisemmin ja ei poikien tarvinnut odottaa niin pitkää päivää kotona. Kun pääsin kotiin päätin että lähdenkin äitini ja siskoni sekä hänen perheensä kanssa käymään mökillä ja otin koirat mukaan. Noh mökki naapurissa asuu aivan ihana narttu joka on Jeroomin paras ystävä ja kappas kun päästiin mökin pihaan ihmettelin miksi ihmeessä pojat juoksee itkien pitkin aitaa.. no sekin selvisi JUOKSUT! jep jep, juoksunen narttu+hormoonit= sekopäinen uros. Saatiin sitten ideaksi lähteä uimaan niin ihmiset kuin koiratkin, pakattiin kamat ja lähdettiin kohti rantaa. Jeroom nyt meni veteen jokin kepukan perässä ilman mitään ongelmaa tai mitään houkutteluja kun taas Breco huusi rannalla eikä suostunut uimaan edes suostuteltuna.. no siinä sitten siskon lasten kanssa uitiin ja Breco huusi rannalla.. yht äkkiä tuli hiljasuus ja sieltä Breco ui erittäin rauhallisesti minua kohti!! JES! ajattelin että tästä se taas lähtee ja kehuin, kehuin ja kehuin. Noh siinä kävi sitten niin etten meinannut saada koko koiraa sitten enään vedestä pois kun Breco päätti esitellä uima taitoaan ja ui vedessä sikin sokin suuntaa vaihtaen välillä, eikä edes kutsusta tai käskustä suostunut tulemaan vedestä pois.
Kohta huomasimme että jokea pitkin tuli kanootilla ihminen ja yritin kutsua Brecoa rantaan mutta tuloksetta tämä pikkuinen rääpäle ui siellä ympyrää, jouduin itse lähteä uimalla hakemaan koiran pois vedestä ja karvoista kiinni pitäen ohjata rantaa ja ei sittenkään, Breco menee hyppäämään veteen ja on lähdössä kanootin perää. Sain onneksi just ja just Brecosta kiinni ettei se päässyt kanootin perään, kyllä melojaa nauratti.
Noh saatiin koirat kiinni ja lähdettiin kohti mökkiä. Siellä päästettiin koirat normaaliin tapaan irti ja siskon lapset jäivät pihalle koirien kanssa kun itse menin pukemaan mökkiin kuivia vaatteita, yht äkkiä siskoni nuorin poika huutaa "Jenni Jenni, jeroom meni aidan ali, mitä mä teen?miten se mahtuu tuolta alta?", Kyllä Jeroom oli ängennyt itsensä aidan ali tuon nartun luokse, menin sitten ja nostin Jeroomin aidan yli takaisin omalle pihalle ja kappas kappas pojat olivatkin loppu ajan kiinni. Nartun omistajaa vain nauratti, että kylläpäs se tykkää iineksestä.
Loppu ajasta meidän muiden ollessa syömässä eväitä Breco päätti että hänellä on tylsää ja kaatoi vesi kupin, no siskon tytöt täyttivät sen, Breco kaatoi sen taas ja kappas taas joku täytty sen tätä jatkui jonkun aikaan kunnen totesin että turha sitä on enään täyttää. Siitä sitten seurasi Brecon puolelta kauhea haukkuminen ja muriseminen kupille, kuppi sia kyllä kyytiä Brecon sitä heitellessä.
Kotiin päästyään olivat pojat kyllä niin väsyneitä että nukkuivat kyllä koko illan niin sikeästi.

        Torstai

Tänään pojat olivat myös normaaliin tapaan päivän kotona ja tullessani kotiin otin koirat mukaan ja pakkasin heidän reissu kamat. Pojat pääsivät tänään hoitoon vanhempieni luoke viikonlopuksi. On siis luvassa paljon hyvää ruokaa ja rentoutumista koirilla.
Hetket he ehtivät olla vanhemmillani kissan kanssa yhtä aikaa, ja se on edelleen Brecon mielestä hyvin hämmentävä, enään se ei ollut enään niin pelottava kuin aikaisemmin mutta ei sille kyllä häntää voi ainakaan heiluttaa eikä kyllä mitään muutakaan sitä voi katsoa ja ehkä vähän nuuhkaista..
Breco aloitti heti pallo leikit kun pääsi vanhempieni kämpille ja Jeroom aloitti kärpästen metsästäminen.












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti